Get In Touch
kickstart@thrives.be

Focus op jouw

Dé CRM oplossing voor KMO’s.


Nu ontdekken

Kan jouw bedrijf een kickstart gebruiken? Contacteer ons.

Wat is Kickstart?

Powered by Microsoft Dynamics 365

Kickstart is dé oplossing voor uw salesnoden gebouwd boven op Dynamics 365 Sales Professional, het CRM Softwarepakket van Microsoft, met een krachtige focus op sales.

De ruime waaier van hoogtechnologische features in combinatie met een gestroomlijnd proces maken van Dynamics 365 de ideale CRM oplossing voor jouw KMO.

Kickstart voorziet eveneens de nodige support én training, evenals optioneel maatwerk om jouw CRM nog meer op de noden van jouw bedrijf af te stemmen.

Accelerate success

Focus op de belangrijk zaken

Uniforme manier van werken

Je gestroomlijnde verkoopsprocessen binnen CRM zorgen er voor dat al je verkoopsmedewerkers hetzelfde, uniforme proces volgen.

Inzicht in je pipeline

Verkrijg inzicht in potentiële deals in je pipeline, prioritiseer verkoopkansen en neem data-gedreven beslissingen gebaseerd op accurate informatie.

Automatische processen

Verhoog je productiviteit

Automatisatie

Ontlast je medewerkers door tijdsrovende en repetitieve taken te automatiseren, zodat ze meer tijd hebben om te focussen op jouw klanten.

Ingebouwde tools

Je favoriete tools zoals Outlook, Teams, Excel en Word, volledig geïntegreerd in de context van jouw verkoopsprocessen, zorgt er voor dat er minimaal tussen applicaties gewisseld moet worden.

Sales onderweg

Verkoop overal, altijd

Verhoogde mobiliteit

Werk ‘on the go’ op je smartphone of tablet via de geconnecteerde apps. Consulteer je data onderweg, of werk je informatie ter plaatse bij de klant in je systeem bij.

Kickstart troeven

Cloud Oplossing

Kickstart is een volledig cloud-gebaseerde oplossing. Dit garandeerd een veilige, schaalbare oplossing met minimale IT kosten.

Microsoft Technologie

Kickstart maakt deel uit van het Microsoft ecosysteem en is dusvolledig geïntegreerd met Office 365 applicaties zoals Outlook of Teams.

Aanpasbaar

Dynamics 365 is uiterst flexibel waardoor voor iedere uitdaging een oplossing gebouwd kan worden.

Pricing

Ontdek de verschillende
formules

Ieder bedrijf heeft eigen noden. Daarom bieden we verschillende plannen. Ontdek het plan dat het best bij jou past.


Prijzen

powered by